مهندس حسین عسکری معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی و کابردی مرکز شباهنگ شهریار دردیدار با اعضای شورای شهر باغستان اظهار داشت: یکی از رویکردهای توسعه در هر منطقه، ارتقای سطح علمی و دانش مردمان آنجا به منظور توانمند سازی و مهارت آموزی می باشد که رسالت اجتماعی شرکت شباهنگ این مهم را با تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی معنا نموده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت تعاونی روستایی شباهنگ شهریار درروزشنبه 3 تیرماه 1402 نشست صمیمی معاونین دانشگاه مرکز علمی و کاربردی شباهنگ شهریار با اعضای شورای شهر باغستان شهریار در دفتر شورای باغستان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه مهندس عسکری با ابراز خشنودی از دیدار اعضای شورای شهر باغستان خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی و کاربردی شباهنگ از سال 1399 با پذیرش 60 دانشجو آغاز به کار نمود و هم اکنون بیش از 400 دانشجوی بومی و غیر بومی در دو مقطع کارشناسی ( 2 رشته) و کاردانی ( یازده رشته ) مشغول به تحصیل دارد.

این واحد دانشگاهی علاوه بر رشته های مقطعی، به صورت پودمانی و تک درس نیز واحد درسی ارائه می کند که حتی قابلیت تجمیع دروس را نیز دارند.

از دیگر ویژگی های قابل عنوان این مرکز معتبر علمی میتوان به وجود پتانسیل هایی همچون  فضای ورزشی مطابق با استانداردهای روز بین المللی، مزرعه پژوهشی و آموزشی اشاره کرد که برای گذراندن دروس عملی دانشجویان برنامه ریزی شده است.

وی هدف از تاسیس این دانشگاه را ارتقای سطح علمی منطقه با تربیت نیروی های متعهد و متخصص دانست و افزود در حال حاضر شورای پژوهشی دانشگاه که مدت کوتاهی از زمان تاسیس آن ( حدود 2 ماه) می گذرد توانسته است به لطف خداوند و وجود اساتید مجرب و کارآزموده ی خود 2 کتاب و ده مقاله علمی به منص ظهور برساند و سعی بر آن داریم با حمایت از شرکت های دانش بنیان گامی موثر در رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور و شهرستان برداریم..

در ادامه جلسه اعضای شورای شهر باغستان نظرات خود را در خصوص افزایش رشته های تحصیلی در دانشگاه فراخور کارمندان شهرداری بیان و آمادگی خود را در جهت گسترش همکاری فی ما بین اعلام نمودند.